4 Mayıs 2009 Pazartesi

Ahmet Derin'e Dua


İsmi Kütahya ile özdeşleşen, davasına sadakati ve halka yakınlığı ile gönüllerde taht kuran rahmetli Kütahya Milletvekili Ahmet Derin'in Tepecik Beldesi Mezarlığındaki kabrini beraberindeki kalabalık bir heyetle ziyaret eden Kurtulmuş, Yasin-i Şerif okuyarak dua etti.

İsmi Kütahya ile özdeşleşen, davasına sadakati ve halka yakınlığı ile gönüllerde taht kuran rahmetli Kütahya Milletvekili Ahmet Derin'in Tepecik Beldesi Mezarlığındaki kabrini beraberindeki kalabalık bir heyetle ziyaret eden Kurtulmuş, Yasin-i Şerif okuyarak dua etti.

3 Mayıs 2009 Pazar

Numan Kurtulmuş Tavşanlı da Halka seslendi


Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 29 Mart yerel seçimlerinde partisinin en yüksek oyla belediye başkanlığını kazandığı Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine kurmaylarıyla büyük bir çıkarma yaptı.

İktidara gelmek için iki yol var, ya egemenlerin önünde boyun eğecek yerlere yatacaksınız, ya da halkın ve Hakkın yolundan gideceksiniz" şeklinde konuşan Kurtulmuş. Saadet Partisinin yolunun Hakk'ın ve halkın yolu olduğunu söyledi. Kurtulmuş, Partimiz yerli, maneviyatçı, anti-emperyalist. ülkede yaşayan herkesin adaletini ve özgürlüğünü isteyen niteliklere sahip bir partidir" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 29 Mart yerel seçimlerinde partisinin en yüksek oyla belediye başkanlığını kazandığı Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine kurmaylarıyla büyük bir çıkarma yaptı. Parti teşkilatı tarafından Tunçbilek girişinde yüzlerce araçlık konvoyla karşılanan Kurtulmuş, konvoy eşliğinde halkı selamladı. Güzergâh boyunca Tavşanlılar'ın yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Kurtulmuş. 'Tavşanlı seninle gurur duyuyor", 'Başbakan Numan' sloganları ile ilçeye girdi.İlçede yoğun bir programla Tavşanlılarla kucaklaşan Kurtulmuş, Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Çalışmalar hakkında Güler'den bilgi alan Kurtulmuş, ardından belediyenin önünde toplanan Tavşanlılar'a seslendi. Daha sonra şehir merkezindeki esnafları ziyaret eden Kurtulmuş, esnafın sıkıntılarını dinledi.

Partisinin İlçe teşkilatını, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Tavşanlı Şubesi'ni ziyaret eden Kurtulmuş, Kütahya Milletvekilli rahmetli Ahmet Derin'in kabrine de gitti, burada Yasin-i Şerif okuyarak dua etti. Akşam yemeğinde parti teşkilatı ile bir araya gelen Kurtulmuş, ardından Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen salon toplantısında Tavşanlılara seslendi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un Tavşanlı programına Genel Başkan Yardımcıları Lütfü Esengün, Mücahit Yanılmaz, Cevat Ayhan, Devlet Eski Bakanı ve Saadet Partisi GİK üyesi Ahmet Cemil Tunç ile Saadet Partisi Kütahya sorumlusu ve GİK üyesi Muzaffer Baydar iştirak etti. Huzur Otel'de konaklayan Kurtulmuş ve beraberindeki ekibi Tavşanlılar geç saatlere kadar yalnız bırakmadı.